Τραγωδία για τις οικογένειες Δασκαλάκη και Λεγάτου

Τραγωδία σε επανάληψη για τις οικογένειες Δασκαλάκη και Λεγάτου ,δύο πολύ γνωστές στο χώρο του ποδοσφαίρου στην πόλη μας και όχι μόνο.

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς ενώ βρέφους εφτά μηνών το οποίο έφυγε από τη ζωή ξαφνικά χθες το πρωί και πρόκειται για το παιδάκι του γκολκήπερ Μάνου Δασκαλάκη και της συζύγου του Ρούλας.
Το κοριτσάκι παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το διακόμισε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε προσπάθεια ανάνηψης τόσο μέσα στο ασθενοφόρο όσο και στο νοσοκομείο Παίδων χωρίς ωστόσο το βρέφος να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι η οικογένεια πριν δύο περίπου χρόνια είχε χάσει κι άλλο παιδί της, ένα κορίτσι 3,5 ετών τη Μαλένα Δασκαλάκη.

Φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής ενώ σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα το μωρό δεν φαινόταν να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου μας απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο μέλος μας Γιάννη Λεγάτο, στους γονείς και υπόλοιπους συγγενείς της νέας αυτής τραγωδίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις